top of page

MEZO+LÉZER

Tű nélkűli mezoterápia lézerrel

Az idő előrehaladtával a bőr rugalmassága, vízmegkötő képessége, a szövetek feszessége csökken. A MEZO+LÉZER kezelőgép segítségével könnyen visszanyerhető a bőr fiatalos kinézete, fokozható víztartalma és rugalmassága. Az apróbb ráncok elsimulnak, jelentősen javul a bőr szerkezete és barrier funkciója. A MEZO+LÉZER a hatóanyagokat közvetlenül a bőr mélyrétegeibe juttatja.

A MEZO+LÉZER három funkciós kezelőgép.

 

Az 1-es fokozat a gyorsan villogó lágylézer, amely stimulálja a bőrsejteket, javítja a szövetek regenerációs képességét, előkészíti a bőrt a hatóanyagok befogadására.

 

 

A 2-es fokozatban alkalmazott elektroporációs mezoterápiának ugyancsak van előkészítő hatása, de a bőr megnyugtatásaként is jól alkalmazható. Ezen kívül hatóanyag bevitelre, ill. a bőr enyhe melegítésére is alkalmas. Ebben a fokozatban a bőr nyirok- és vérkeringése javul.

 

 

A 3-as fokozatban energizáló hatású, változó frekvenciával történik a kezelés ill. a hatóanyag bevitel. Kellően erős fokozatra állítva lifting hatású, mikro izomkontrakciókat is okoz.

Aquadepo.JPG
Skincorrector.JPG

A MEZO+LÉZER kezeléseket alkalmazva javul a bőr rugalmassága, visszanyeri természetes ragyogását és fiatalos külsejét.

EREDMÉNY

6x több hatóanyag a szarurétegben

12x jobb felszívódás a hámrétegben

40x több hatóanyag a bőr alatti kötőszövetben

A tű nélküli mezoterápia (az eljárás elektorporációként is ismert) lényege, hogy egy speciális elektromos impulzus hatására a bőrszövetben található hidro-lipid rétegeken csatornákat nyitunk, amin keresztül közvetlenül tudunk hatóanyagokat bejuttatni a bőrszövet mélyebb rétegeibe. Ez a hatás az alacsony feszültségű (10-60V) váltóáram 10Khz és 1MHz közötti frekvencia tartományában figyelhető meg. Az inger megszűntével a hidro-lipid réteg természetes állapotába áll vissza. Az eljárás anélkül zajlik le, hogy fájdalmas tűszúrásokat alkalmaznánk.

A lágy lézerterápia kis energiájú (nincs melegítő hatása) pulzáló lézersugárral történik, amely számos pozitív biológiai hatással bír és 635nm-es frekvenciája révén képes mélyen a szövetekbe hatolni. A pulzáló technológiának köszönhetően a hagyományos lézerkezelésekhez képest nagyobb intenzitással, hatékonyabban, de bőrkímélő módon fejti ki jótékony hatását. Teljesen fájdalom és fertőzésmentes. Jelentősen javítja a kezelt szövetek regenerációs képességét, a sejteket határoló sejthártyák működését. A rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat fokozza. A lágy lézerek sejtkárosodást nem okoznak, segítik a beteg sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítják a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Alkalmazása megindítja a hámsérült bőrfelület gyógyulását.

A lézeres kezelés nem alkalmazható festékes anyajegy területén, gombás bőrfelületen, a pajzsmirigy környékén, a mell területén, rosszindulatú daganat területén, illetve rákmegelőző állapotot mutató bőrfelületen. Tilos a kezelés ismeretlen eredetű lázas betegség esetén, valamint terhesség alatt az alhason, illetve az ágyéki gerinc területen.

ELLENJAVALLATOK

Visszértágulatok, angióma

Vérzékenység

Anyajegyek, szemölcsök egyéb bőrelváltozások, szövetszaporulat, bőrbetegségek

Friss sebek, sérülések

Fertőző bőrbetegségek

Gyulladt bőr vagy lázas beteg

Bőrallergia, fémallergia

Cukorbetegség

Daganatos megbetegedések

Autoimmun betegségek

Súlyos atópiás bőr

Idegrendszeri rendellenességek

Egyes gyógyszerek szedése, kemoterápiás kezelés

Bizonyos kezelések után (pl. botox, hyaluron feltöltés, kémiai hámlasztás, stb.)

Várandóság alatt

Keringési rendellenesség esetén

Gyermekeken

Epilepszia

Pacemaker

Esztétikai beavatkozások hat héten belül + konzultáció a kezelő orvossal szükséges

Vedd fel velem a kapcsolatot most!

Szeretnéd visszanyerni vagy megőrizni arcod üde, fiatalos megjelenését? Gyorsan, fájdalommentesen és maximális hatékonysággal szabadulnál meg a nemkívánatos szőrtől?

Relaxing Facial
bottom of page